Kom kijken naar de grootste vuurwerkshow van Nederland. (Foto: Peter Bezemer)
Kom kijken naar de grootste vuurwerkshow van Nederland. (Foto: Peter Bezemer)

De Rotterdamse uitgaansagenda voor komende week!

Algemeen 109 keer gelezen

Rotterdam - Hier is de Rotterdamse uitgaansagenda voor komende week!

Vrijdag
29 december

11.00 uur Kans op sneeuw (6+)
Haal je dikke wintertrui uit de kast en zet je oorwarmers maar op, want het is de koudste winter ooit in het stadje Dwingeland. Code oranje is veranderd naar code rood en de scholen zijn gesloten. Maar er is ook goed nieuws: het gaat sneeuwen!
Hofpleintheater

20.30 uur Laura van Dolron – Liefhebben
Laat je inspireren tot een gelukkiger bestaan, met meer liefhebben. Laura van Dolron vertelt in haar openhartige voorstelling wat liefhebben echt betekent en wat we nog kunnen leren van anderen.
Theater Schouwburg

20.30 uur Open Mic Night
Ben je een talentvolle gitaarspeler of een entertainende rocker? Kom dan naar de Open Mic Night en laat zien wat je in huis hebt. Deze avond zijn alle muziekstijlen welkom. Wil je liever achterover leunen en genieten van de muziek? Neem dan een plaats in het publiek met een lekker drankje erbij.
Hostel ROOM

Zaterdag
30 december

19.00 uur Jaya the Cat
De Bostonse band Jaya the Cat komt naar onze stad voor een live optreden. Het belooft een feestje te worden met een avond vol ska, reggae en punk.
Baroeg

20.00 uur The Big Blowout
Een oud en nieuw feestje, maar dan zonder aftellen. Laat je vermaken door zeven Nederlandse bands die samen met jou, een dag eerder het jaar afsluiten.
Rotown

20.30 uur Ouds & Nieuws Show
Tijdens deze oudejaarsvoorstelling presenteren het Zuidelijk Toneel en Orde van de Dag het jaaroverzicht van 2017. Hierbij zetten ze je aan het denken, maar maken ze je ook aan het lachen!
Theater Schouwburg

Zondag
31 december

22.00 uur Tiktak New Years Eve
Ga feestend het nieuwe jaar in met optredens van onder andere Freddy Moreira en Jonna Fraser. Dans tot in de late uurtjes op een mix van hiphop, house, trap, moombathon en electro.
Maassilo

22.30 uur Het Nationale Vuurwerk
Maak je klaar voor de grootste en meest indrukwekkende vuurwerkshow van Nederland! Kunnen de kinderen niet tot laat opblijven? Dan is er voor hen nog het speciale kindervuurwerk. Deze show begint om 19.00 uur en wordt begeleid met bekende kindermuziek.
Erasmusbrug

Maandag
1 januari

14.00 uur Nieuwsjaarsduik
Wist je dat de oudste nieuwjaarsduik in het land werd georganiseerd in 1960? Start het nieuwe jaar fris met deze oer-Hollandse traditie. Na de duik wacht er een warm kopje erwtensoep op je!
Kralingse Plas

Woensdag
3 januari

11.00 uur Kabouter Thijm (3+)
In deze vrolijke kaboutervoorstelling maken de allerkleinsten kennis met Thijm. Deze kabouter woont in een gezellige pompoen en krijgt op een dag een klein, dik varkentje op de stoep. Het varkentje is een enorme sloddervos en wil de pompoen niet uit. Wat gaat Thijm nu doen?
Studio de Bakkerij

Kijk voor meer uitgaanstips op www.uitagendarotterdam.nl

Uit de krant