Bert komt gezellig bij je zitten maar is geen schootkat.
Bert komt gezellig bij je zitten maar is geen schootkat. Foto: Roelof de Vries

Bert zoekt een vriend om gezelschap te bieden

Algemeen 1 keer gelezen

Hoogvliet - Bert is een kater van 11 jaar en afgestaan wegens allergie van een van de kinderen. Hij is zijn hele leven al bij de vorige eigenaar geweest dus een verblijf in een asiel is een hele vreemde ervaring voor hem.

Kater Bert is gewend aan andere katten, maar kan ook zonder. Hij kan bij kinderen maar zoekt het zelf niet op. Geaaid worden vindt Bert heerlijk. Hij komt ook gezellig bij je zitten maar Bert is geen schootkat. Opgetild worden vindt hij niet fijn, maar accepteert het wel.

‘Seizoenskat’

Bert is een ‘seizoenskat’. In de winter blijft hij lekker binnen maar als het behaaglijker is in de zomer gaat hij wel naar buiten. Deze kater eet echt van alles. Wat eten betreft heeft hij geen enkel probleem.

Wennen

Bert zal waarschijnlijk wat tijd nodig hebben om te wennen aan een nieuw huis. Maar dat kan ook niet anders. Hij heeft immers zijn hele leven op één adres gewoond.

Vriendschap

Nu zoekt Bert een ander onderkomen bij iemand die hij gezelschap kan bieden. Wie heeft er behoefte aan een nieuwe vriendschap. Denk in dat geval eens aan 11-jarige kater Bert.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over Bert en andere asieldieren contact op via telefoon 088-34 37 101 (Rotterdam) of het e-mailadres dierenopvang.rotterdam@dierenbescherming.nl. Ook op de website van Dierenopvangcentrum Rotterdam is informatie over de asieldieren te vinden: www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam.

Uit de krant