Afbeelding

Het Nationale Kindervuurwerk is uitverkocht, maar vanaf de Willemskade kun je het prima zien hoor!

Algemeen 3 keer gelezen

Rotterdam - Jonge kinderen die nog niet kunnen (of willen) opblijven tot 00.00 uur kunnen dit jaar op oudejaarsavond vanaf 19.00 uur al het nieuwe jaar inluiden met het Nationale Kindervuurwerk.

Het Nationale Kindervuurwerk is een vuurwerkshow speciaal voor gezinnen met kinderen die nog te jong zijn voor het grote vuurwerk dat om 00.00 uur wordt afgestoken. Vanaf 18.00 uur zijn kinderen tot 14 jaar (en hun ouders) welkom. Rond 19.00 uur barst het vuurwerkspektakel los. Op het evenemententerrein presenteren YouTube-idolen Holly Mae Brood en OnneDi een live uitzending, die online te volgen is op het platform Concentrate.

De vijfduizend kaarten die beschikbaar waren voor een plek op de Holland Amerikakade, waren vorige week al uitverkocht. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je niet van het spektakel kunt genieten. Aan de overkant van de Nieuwe Maas is er immers plek zat op de Willemskade en op het Willemsplein. Je mist dan wel de gratis oliebollen en chocolademelk die aan de overkant worden uitgedeeld, maar je mag gewoon zelf eten en drinken meenemen. Als je alles maar weer netjes opruimt en geen afval achterlaat.

Wil je iemand, of jezelf, de beste wensen voor 2018 toewensen? je kunt een wens achterlaten op hetnationalekindervuurwerk.nl of op Facebook en Instagram. Alle wensen worden aan het vuurwerk vastgemaakt en zullen vanaf 19.00 uur de lucht in worden ingeschoten!

Uit de krant