Afbeelding

Ingezonden: Prima debuut Cheo Go Kwan Taekwon-do op de Open Valkenswaardse

Algemeen 82 keer gelezen

‘De Open Valkenswaardse was afgelopen zondag het eerste toernooi dat op de agenda stond voor Cheo Go Kwan in 2018. Met 5 man sterk op een deelnemersvlak van ca. 240 deelnemers wisten ze de 3de plaats in het clubklassement te behalen. Er werden op het onderdeel sparren en Tuls maar liefst 7 prijzen binnengehaald.

Met een korte tussenstop is de Open Valkenswaardse een begrip in het wedstrijdcircuit en kent het in het verleden tientallen edities. Een goede reden om dit jaar ook deel te nemen aan dit vriendschappelijke kampioenschap. Vanuit Cheo Go Kwan gingen Juan (8), Ky-mani (11), Hans (12), Kevin (20) en Gerard (28) het strijdtoneel op.

Kevin wist tijdens zijn debuut met zowel Tuls als sparren de 1ste plaats te bemachtigen. Gerard evenaarde hem bijna met een 1ste plaats bij sparren en een tweede plaats met Tuls, waar hij zijn trainingsmaatje Kevin trof in de finale. Uitstekende prestaties voor de 2 heren die voor het eerst op een wedstrijd stonden.

Juan en Hans eindigden allebei op de 2de plaats in hun categorie op het onderdeel sparren. Dit was Juan zijn tweede wedstrijd en de vooruitgang is goed te zien! Ky-mani sloot het toernooi af door 3de te worden op het onderdeel sparren. Hij werd flink aan de bak gezet op zijn eerste toernooi met maar liefst 3 partijen, 2 verlengingen en 1 golden point. Zelfs coaches van andere clubs waren onder de indruk van hem.

Leraren Marcel Hildering en Samantha Booij zijn natuurlijk ontzettend trots op dit resultaat. Heb je interesse in Taekwon-do of ken je iemand die wellicht interesse heeft? Kijk dan voor meer informatie op www.cheogokwan.nl.’