Taxibusje Trevvel
Taxibusje Trevvel Foto: Fred Marree

‘Hoe lang gaan de opstartproblemen bij Trevvel nog duren?’

Algemeen 42 keer gelezen

Rotterdam - Fred Marree plaatst op www.dehavenloods.nl elke week een verhaal naar aanleiding van een onderwerp in het Rotterdamse nieuws. Deze keer gaat het over de strubbelingen rond het vervoer op maat van Trevvel.

Door Fred Marree

De opstartproblemen zijn erkend door Trevvel en verantwoordelijk wethouder Sven de Langen. Maar de laatste zag nog geen reden om in te grijpen. Deze week schreef het Algemeen Dagblad opnieuw over de problemen bij Trevvel. De telefooncentrale is overbelast en de software is nog steeds niet op orde. De klanten zitten met de gebakken peren. Ook de Trevvel-chauffeurs trouwens. Het lijkt mij geen pretje steeds te laat te komen of op het verkeerde adres te staan. Door de aanhoudende opstartproblemen is de beloofde geruisloze overgang van de RMC (overigens ook niet vrij van klachten) naar Trevvel voor veel klanten een nachtmerrie geworden.

Onverwachte wending
Een treffend voorbeeld van de vervoersproblemen las ik in het artikel van Eva de Graaff in De Havenloods. Robin Westerveld en Barbara van den Bosch (R4R) wilden de droom van Erik Bosveld in vervulling laten gaan. Maar het plan, kreeg een onverwachte wending. Hoewel alles goed was voorbereid voor een fantastisch diner ontbrak Erik zelf. Ja, u raadt het al. Hij zou opgehaald worden door ‘vervoer op maat…’.
Gelukkig wordt Erik niet vergeten. Het komt goed.

Hoogste tijd
Hoe lang gaan de opstartproblemen bij Trevvel nog duren en wat doet de wethouder? Het is de hoogste tijd om de service op het beloofde niveau te brengen.
Wanneer wordt het Rotterdamse doelgroepenvervoer weer vervoer op maat?

Uit de krant

Uit de krant