Bas Visser op Sint Maarten.
Bas Visser op Sint Maarten.

Kroegeigenaar wil 3000 euro bij elkaar zuipen op z’n verjaardag

Algemeen 332 keer gelezen

Rotterdam - Café-eigenaar Peter van Vliet van Café Aan Zet op de Schiedamseweg grijpt zijn verjaardag van donderdag 1 februari aan om geld in te zamelen voor een ontbijtproject op Sint Maarten. Het ontbijtproject is opgezet door zijn maat Bas Visser die op Sint Maarten woont en er 66 mensen ontdekte die sinds orkaan Irma in september nog steeds zonder woning, geld, eten en drinken zitten. Met ongeveer 100 euro per dag kan Bas Visser al deze mensen twee keer per dag van een maaltijd voorzien. 

Peter van Vliet wil in totaal 3000 euro ophalen voor het project van zijn vriend. Als alle gasten voor een tientje aan drankjes bestellen en nog een tientje in de pot doen, gaat dat lukken. Van Vliet hoopt op 100 á 200 verjaardagsgasten en heeft de volgende uitnodiging rondgestuurd:

‘Hallo allemaal. Mijn vriendje Bas Visser heeft een project opgestart op Sint Maarten nav orkaan Irma. Graag wil ik jullie allemaal uitnodigen op mijn verjaardag in Café Aan Zet, donderdag 1 februari vanaf 20.00 uur! Ik zal deze avond geheel wijden aan dit project. Jullie mogen dan lekker zelf betalen voor jullie drankjes en eventueel een donatie doen in onze grote glazen bol ...Voor diegene die mij een cadeau willen geven dit ook graag in de vorm van een donatie! De donaties en de omzet zullen om 00.00 uur geteld worden en gedoneerd worden aan dit project. Dit alles wordt muzikaal begeleid door dj Wim van Straten. Rond 00.30 uur zullen wij proberen een internetverbinding te maken met Bas op Sint Maarten zodat wij hem kunnen vertellen wat de opbrengst is. Ons doel ik om minimaal 3000 euro bij elkaar te zuipen! Dus, laten we er een mooi feest van maken en neem gerust vrienden en kennissen mee! Tot donderdag 01 februari!’
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant