Afbeelding

Weer een nieuw restaurant achter Rotterdam Centraal: The Harvest

Algemeen 170 keer gelezen

Rotterdam - In de Proveniersstraat 36a net achter Rotterdam Centraal opent half april een nieuw restaurant; The Harvest. In dit restaurant kun je straks aan de hand van drie eenvoudige stappen een seizoensgebonden en voedzame maaltijd samenstellen.

Het stappenplan om jouw maaltijd samen te stellen werkt als volgt: bij de eerste stap kies je een basis, deze basis bestaat uit een gerecht met trage koolhydraten. Daarna kies je twee gerechten die voornamelijk bestaan uit seizoensgebonden groenten. Tot slot krijg je bij de laatste stap de keuze: vega of vlees? Hier kun je of een vegetarische bron van eiwit toevoegen of kiezen voor een stukje vlees.

De maaltijden worden geserveerd in een grote ‘bowl’ en kun je straks tussen 11.00 en 21.00 uur in de zaak opeten, afhalen of thuis laten bezorgen.

Het bedrag om de zaak die momenteel in het pand zit over te nemen is al gefinancierd. De financiering om de zaak om te toveren naar The Harvest nog niet. Inmiddels is er een crowdfundcampagne van start gegaan

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant