Afbeelding

Ingezonden: ‘Elk jaar verdampen er 80.000 banen’

Algemeen 50 keer gelezen

Rotterdam - Elk jaar verdampen 80.000 banen doordat gezonde ondernemingen stoppen, door gebrek aan opvolging, vergrijzing of gebrek aan marktkennis

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en zou je wel een financieel gezonde MKB onderneming over willen nemen? Of beginnen als rechterhand (toekomstig opvolger) van de eigenaar?
Heb je wel een actief netwerk, een relevante werkervaring en ben je vakspecifiek bekwaam maar ontbreekt je kennis van het ondernemerschap over bedrijfseconomie, productontwikkeling of marketing?
Is het moeilijk om aan een nieuwe loondienstbetrekking te komen of wil je weten of een eigen onderneming iets voor je is?
Wil je weten welke voordelen en risico’s zitten aan het ondernemerschap?
En welke subsidieregelingen er momenteel zijn voor individuele begeleidingstrajecten?

Meld je dan aan voor deze workshop!

Cornelis Los en zijn collega’s van De Opstartfabriek vertellen je alles over welke mogelijkheden er voor jou in de wereld van bedrijfsovernames zijn.
Uit cijfers blijkt dat de overname van een bestaand, gezond bedrijf de kans op succes aanzienlijk verhoogd. Starters die afkomstig zijn uit de WW blijken het gemiddeld beter te doen: slechts 33 procent stopt binnen 3 jaar tegen gemiddeld 70% van starters die niet uit een WW situatie komen. Voor 50+ is er momenteel een subsidieregeling van kracht voor dit soort begeleidingstrajecten.

DeBroekriem is een platform voor werkzoekenden.

Ben je net afgestudeerd of in-between-jobs en op zoek naar een vaste baan? Verbeter je sollicitatieskills, vergroot je netwerk en ontmoet nieuwe mensen via DeBroekriem. Kijk snel bij events en laat je inspireren bij één van de vele events. Zelfstandig professionals en recruiters zijn alleen aanwezig in de rol van gastspreker.

Aanmelden kan via https://www.debroekriem.nl/events/

Praktische informatie
Ontvangst 15 Februari 09.30 uur in Grand Cafe La Buffette Coolsingel 104 3011AG Rotterdam met gratis heerlijke koffie.
Om 10.00 uur starten we met de workshop tot rond 12.00 uur.

Jan van der Hoeven eventmanager bij De Broekriem organiseert deze gratis workshop in samenwerking met de http://deopstartfabriek.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant