Afbeelding
Foto: Marius Heijenk

Ingezonden: Heerlijke humor in Theater ‘t Kapelletje

Algemeen 104 keer gelezen

Rotterdam - Na een korte winterstop kunt u tot de zomervakantie weer volop genieten van heerlijke humor, spitse conferences en magnifieke luisterliedjes in Theater ‘t Kapelletje. De zaal van ‘t Kapelletje is te klein voor de grote namen op cabaret-gebied. Maar de kans is groot, dat u hier één van de grote namen van de toekomst ontmoet! Geen stand-up-comedy, waarbij iedereen na een paar snelle grappen weer van het podium wordt gebonjourd. Elke deelnemer krijgt 25 minuten de kans zijn of haar verhaal te doen en een relatie op te bouwen met het publiek.

Op 15 februari is het podium aan:

Caroline Sanders: Na een tournee via Los Angeles, Londen en New York tijdelijk terug op haar thuisbasis in Nederland om de hier heersende normen, waarden en fatsoensregels eens flink op de hak nemen.

Arjan Evertz, een rasechte Limburger die helemaal uit Heerlen naar Rotterdam komt om met zijn zachte g een loeiharde aanval op onze lachspieren te doen. Dat hem dat lukt heeft hij tijdens zijn optreden vorig jaar al bewezen: zijn show zit vol gortdroge humor, absurde sketches, af en toe een liedje en meerdere rode draden.

Andre Anders kent u misschien van diverse toneel- en tv-producties waarin hij speelde. Ondertussen studeerde hij af aan de Paul van Vliet-academie in Den Haag. Je voelt zijn noodzaak om op het toneel te staan en die voor hem belangrijke maatschappelijke zaken op een speelse theatrale manier over te brengen.

De presentatie is in handen van de Rotterdamse cabaretier Arie Vuyk, die u ongetwijfeld ook zal laten meegenieten van zijn eigen komische talenten.

Vanaf 15 februari elke derde donderdag van de maand. Aanvang 20:15 uur. Theater ‘t Kapelletje vindt u aan de Schiekade door het poortje tussen de nummers 45 en 47 (het Emmahuis).

Meer informatie en reserveren: www.theaterkapelletje.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant