Foto gemaakt door Charles Batenburg van CB Images
Foto gemaakt door Charles Batenburg van CB Images

Ingezonden: Ahoyrunners strikken Leontien van Moorsel voor spinningmarathon

Algemeen 99 keer gelezen

Rotterdam - Het Roparun-team van Ahoy, de Ahoyrunners, organiseert op vrijdagavond 9 maart een spinningmarathon in Welnesslande. Niemand minder dan oud-wielrenster Leontien van Moorsel zal de Ahoyrunners en alle deelnemers begeleiden tijdens deze marathon. De volledige opbrengst gaat naar de Roparun.

Op vrijdagavond 9 maart zal er flink worden getrapt om geld in te zamelen. De volledige opbrengst komt geheel ten gunste van Stichting Roparun. Aanmelden kan via ahoyrunners@ahoy.nl en kost €10 per uur. Het is mogelijk om een uur te spinnen, maar de echte spinners kunnen zich ook meerdere uren in het zweet werken. Degene die zich voor het hoogste bedrag laat sponsoren wint zelf ook een prijs.

Leontien van Moorsel
Er is dit jaar een speciale gast. Niemand minder dan Leontien van Moorsel zal alle deelnemers het eerste uur begeleiden. Met 4 gouden Olympische medailles, en talloze ritzeges weet de oud-wielrenster als geen ander de fijne kneepjes van het spinnen en fietsen. Het evenement zal plaats vinden in Wellnesselande Barendrecht Blijdorp-Zuid 1 te Barendrecht en duurt van 18.00 tot 21.00 uur.

Ahoyrunners
De Ahoyrunners zijn al sinds 2004 deelnemer aan de Roparun. Medewerkers van Ahoy zetten zich het hele jaar in om geld in te zamelen voor de stichting Roparun. Dit doen de Ahoyrunners op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door middel van workshops en het collecteren bij concerten en evenementen. 

Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Roparun: een estafetteloop van meer dan 500 kilometer die vanaf Parijs, via Hamburg, naar Rotterdam gaat. Teams kunnen door middel van een sportieve prestatie geld op halen voor mensen met kanker. De Roparun wordt ook wel een avontuur voor het leven genoemd, met als motte ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant