Afbeelding

Ingezonden: Insight hoofdpartner MKB Rotterdam Rijnmond

Algemeen 332 keer gelezen

Rotterdam - Insight, wereldwijd de grootste onafhankelijke IT-reseller en de Nederlandse marktleider in softwarelicentiebeheer, is de nieuwe hoofdpartner van MKB Rotterdam Rijnmond én MKB Amsterdam. In deze nieuwe rol en als enige IT-partner, kunnen Rotterdamse en Amsterdamse MKB-ers met al hun IT-vraagstukken, zowel groot als klein, bij Insight terecht.

“Het mes snijdt aan twee kanten. Wij helpen Insight met de zichtbaarheid bij onze leden en zij helpen onze ondernemers bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van IT, zodat ze meer tijd overhouden voor hun corebusiness. Uiteraard zijn we erg blij met dit partnerschap. Het onderstreept ons motto - Samenwerken, verbinden én versterken - volledig,” aldus Pieter van Klaveren, Voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond.

“Insight zette het motto ook direct kracht bij, door MKB Rotterdam Rijnmond en MKB Amsterdam met elkaar in contact te brengen, aangaande een speciaal portal. Het ledenvoordeel dat onze Rotterdamse collega’s wisten te realiseren voor hun leden, kunnen wij nu ook aanbieden aan die van ons,” zegt Dirk de Bie, Voorzitter MKB Amsterdam.

Speciale portal
Insight geeft klanten advies over de huidige én toekomstige IT-behoefte en ontzorgt ze op het gebied hardware, software en diensten. Om deze diensten en Insight’s wereldwijde kennis en kunde ook toegankelijk te maken voor kleinere ondernemingen heeft Insight een speciale portal ontwikkeld, op basis van het Microsoft CSP-programma. Zo kan men zelf ervaren hoe eenvoudig licenties te beheren zijn, inclusief de kosten per maand betaald op basis van het daadwerkelijke verbruik.

“Het MKB is de motor van Nederland. Daar is ook Insight trots op en dat laten we graag blijken middels deze partnerschips. Want met de slagkracht en schaalbaarheid van de juiste digitale middelen kan een lokale onderneming zomaar uitgroeien tot een van wereldformaat,” besluit Frank Hoekstra, VP Benelux en General Regional Manager Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant