Kids Day
Kids Day Foto: Carlie Quispel

Ingezonden: Open Dag bij Tennisclub TOEG

Algemeen 79 keer gelezen

Rotterdam - Op zondag 11 maart is iedereen van harte welkom bij Tennisclub TOEG aan de Weegbreestraat 14 voor een kennismaking met de tennissport en de club in het bijzonder. Op deze dag worden er gratis proeflessen gegeven, is er een springkussen voor de kleintjes en voor iedereen die dan lid wordt is er een aantrekkelijke aanbieding!

GRATIS PROEFLESSEN! Tijdens de Open Dag worden er van 11.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 14.00 uur gratis proeflessen gegeven, waaraan iedereen kan deelnemen (sportschoenen vereist, racket kan dan even worden geleend). Vanaf 19 maart starten de zomerlessen, privé of in groepsverband. Voor de jeugd tot en met 12 jaar biedt de club een speciaal lesprogramma van de KNLTB: “Tenniskids”, dat kinderen zowel fysiek als sociaal uitdaagt en waarbij plezier en samenspel voorop staan.

De letters T.O.E.G. staan voor Tennis Ornamentum Est Gaudii, wat zoveel betekent als “tennis is het sieraad van de vreugde”. Vreugde straalt de club, die inmiddels al 94 jaar bestaat, zeker uit. TOEG beschikt over zeven smashcourt-banen met kunstlicht, waarop het hele jaar kan worden getennist. Voor meer info: www.toeg.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant