Afbeelding
Foto: Peter van Geest

Ingezonden: Gratis verwendag voor vrouwen met kanker

Algemeen 62 keer gelezen

Rotterdam - Kanker; ieder jaar krijgen meer dan 100.000 mensen in Nederland deze diagnose. Denk je eens in… Van het ene op het andere moment staat je leven volkomen op z’n kop. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit, zware behandelingen, operaties, chemo, bestraling, jarenlange medicatie…

Je lichaam lijkt niet meer van jou. Aanraking door vreemden is de normaalste zaak van de wereld. Niets heerlijker dan juist dan even een dag helemaal niets te hoeven en uitgebreid in de watten te worden gelegd. Al sinds 2010 verzorgt de “Stichting Voor Jou, een mooi moment voor mensen met kanker”, om deze reden gratis verwendagen voor vrouwen met kanker.

De eerstvolgende dag staat gepland op zaterdag 2 juni van 10:00 tot 17:00 in het World Trade Centre aan het Beursplein in Rotterdam. Tijdens deze dag worden de vrouwen van top tot teen in de watten gelegd met korte gezichtsbehandelingen, massages, pedicure, manicure, visagie etc. Er wordt een mooie portretfoto gemaakt en bovendien kan er ook nog een ontspannende workshop gevolgd worden. Daarnaast is er alle gelegenheid om met lotgenoten in contact te komen. Tussen de middag wordt een heerlijke lunch aangeboden.

De dag staat open voor alle vrouwen, die kanker hebben (gehad). Wel kan iedereen maa 1 keer aan deze dag meedoen. Aanmelding is vereist. Wees er snel bij, want vol is vol! Het inschrijvingsformulier en meer informatie zijn te vinden op www.stichtingvoorjou.nl.

Deze verwendag kan worden georganiseerd dankzij de medewerking van zeker 60 vrijwilligers, Postillion Convention Centre Rotterdam en de stichting Roparun.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant