Marco Pastors voerde tijdens de opening van de nieuwe laboratoria een experiment uit.
Marco Pastors voerde tijdens de opening van de nieuwe laboratoria een experiment uit.

Marco Pastors geeft startschot Open Dagen Techniek College Rotterdam

Rotterdam - Door een grondige verbouwing op de locatie Jan Ligthartstraat zijn twaalf zeer moderne laboratoria gecreëerd. Op deze plek worden ruim 750 mbo studenten van Techniek College Rotterdam, opleiding laboratoriumtechniek, voorbereid op hun beroepspraktijk. Marco Pastors, directeur Nationaal Programma Rotterdam Zuid, opende de verbouwde locatie.

De openingshandeling vond plaats in een van de laboratoria waar hij samen met studenten een spectaculair experiment uitvoerde. Pastors is onder de indruk van de nieuwe locatie van Techniek College Rotterdam op Rotterdam-Zuid en de mogelijkheden die deze nieuwe locatie biedt om leerlingen te interesseren voor het volgen van een technische opleiding. Er zijn richtingen Allround laborant, Chemisch fysisch of Biomedisch analist. Een bedrijfstak die groeiende is en waarvan veel bedrijven in de regio Rotterdam Rijnmond gevestigd zijn.

Tevens was dit het officiële startschot van de open dagen op de dertien locaties van Techniek College Rotterdam. De open dagen vinden plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari.

Open dagen Techniek College Rotterdam:
Vrijdag 19 januari van 15.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 20 januari van 10.00 tot 16.00 uur
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden