Afbeelding

Charlotte Viaene liever ver van huis dan voor de buis...

Algemeen 240 keer gelezen

Rotterdam - De Rotterdamse oncologieverpleegkundige Charlotte Viaene is werkzaam in het Erasmus MC-Kankerinstituut(Daniel den Hoed Kliniek). Zoals velen anderen in Nederland is ook Charlotte al jaren fan van het programma Expeditie Robinson en zit ze elk najaar gekluisterd voor de buis. Nu er onbekende Nederlanders mee mogen doen, grijpt ze haar kans! (Ingezonden artikel)

Gedurende zeven weken krijgen de deelnemers iedere week een nieuwe opdracht die ze moeten uitvoeren in een korte film van maximaal 2 minuten. De inhoud van de opdracht wordt elke maandag pas bekend gemaakt.
Zodra de video online staat moet je zoveel mogelijk mensen mobiliseren om op je te stemmen. De top 7 van meeste stemmen is verzekerd van een plek in de castingronde en hoeft de andere opdrachten niet meer te doen.

Bij opdracht 3 was Charlotte bijna zover. Ze heeft in die week meerdere malen in de top 7 gestaan maar helaas op de laatste dag viel ze erbuiten.

Video 4 is een mooi filmpje geworden op de afdeling waar Charlotte werkt. Dagelijks ziet zij hoe hard mensen moet knokken voor hun leven en om de behandeling door te kunnen komen. Kanker raakt ons allemaal. Vooral de patiënten zelf, maar ook de mensen om hun heen. Door vroege opsporing en betere behandeling is de kans op overleving de laatste decennia sterk verbeterd. Het blijft daarom van groot belang dit te blijven verbeteren, voor nu en in de toekomst. Om dit te kunnen doen is veel wetenschappelijk onderzoek nodig.
Daarom wil Charlotte, mocht zij Expeditie Robinson winnen, graag 25 duizend euro doneren van het prijzengeld aan onderzoek naar kanker.

Inmiddels is video 5 online en kan er weer volop gestemd en gedeeld worden. Charlotte gaat deze week weer keihard haar best doen om weer in de top 7 te komen, maar vooral…erin te blijven!

Zij heeft uw hulp daarbij hard nodig…dus STEM op Charlotte!
Dit kan via www.expeditierobinson.nl/profiel/188. Stemmen kan met de rode knop of duim onder de video “Fire Starter”. Je kan zowel stemmen met facebook als met emailadres(sen). Elk is een stem! En natuurlijk niet vergeten…te delen! Naar familie, vrienden, collega’s etc. Bedankt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant