Afbeelding
Foto: Marcel Krol

Captain Jack is met één oog een stuk vrolijker

Algemeen 88 keer gelezen

Rotterdam - Jackie heeft flinke pech gehad in zijn leven. Zijn eigenaresse kon helaas wegens haar slechte gezondheid niet meer voor hem zorgen. Daarnaast had hij een flinke oogontsteking omdat hij zelf geen traanvocht meer aanmaakte. Daarom is door de dierenarts besloten dat hij beter als kapitein één-oog door het leven kan. Hij hoeft nu geen pijn meer te ervaren en Jackie is daardoor een stuk vrolijker geworden.

Het laatste dat nog moet gebeuren is dat de ideale eigenaar voor Jackie zich meldt bij de dierenopvang. Jackie is op zoek naar een ervaren eigenaar die zijn piratenstreken begrijpt en hier op de juiste manier mee om kan gaan. Hij komt het beste tot zijn recht in een rustig huishouden zonder kinderen. Hij heeft al vele harten gestolen, kan hij ook jouw hart stelen?

Neem voor meer informatie contact op met dierenopvang Rotterdam via het telefoonnummer 088-3437101 of e-mailadres dierenopvang.rotterdam@dierenbescherming.nl. Ook kun je een kijkje nemen op de website www.ikzoekbaas.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant