Busje en vrijwilligerscoordinator van Trevvel
Busje en vrijwilligerscoordinator van Trevvel Foto: Petra de Reus

Trevvel zoekt chauffeurs voor ouders van zieke kinderen

Algemeen 158 keer gelezen

Rotterdam - Ingezonden bericht van Trevvel. Trevvel zoekt chauffeurs die ouders van zieke kinderen naar het kinderziekenhuis willen rijden.

‘Een ziek kind heeft zijn ouders hard nodig. Daarom kunnen familieleden van kinderen die zijn opgenomen in het Erasmus MC-Sophia logeren in het logeerhuis. Onze vrijwillige chauffeurs brengen ouders van het logeerhuis naar het kinderziekenhuis. Als vrijwillige Trevvel chauffeur doen we een beroep op jou bij dit bijzondere project.

Wij zoeken vrijwilligers die sociaal, betrokken en flexibel zijn. Daarbij bent u minimaal 4 uur per week beschikbaar met een geldig rijbewijs en minimaal 3 jaar rijervaring. Ook is het belangrijk dat u een VOG kunt opvragen, 21 jaar of ouder bent en de Nederlandse taal goed beheerst.

Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vrijwilligers van Trevvel krijgen een vrijwilligersovereenkomst en ontvangen voldoende ondersteuning, coaching en trainingen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Spreekt dit u aan en lijkt het u leuk deze ouders zo veilig en prettig mogelijk te vervoeren? Neem dan contact met ons op via jhamoen@dock.nl en wij zien u graag snel!’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant