Cosmetisch arts en huisarts Michel Korrel
Cosmetisch arts en huisarts Michel Korrel Foto: R.P. Vermaat

Als je er stralender en minder moe uit wil zien...

Algemeen 1.596 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is door Huisartsenpraktijk Vermaat ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar z’n nieuws online zetten!

Huisartsenpraktijk Vermaat biedt naast huisartsenzorg vanaf heden ook cosmetische behandelingen van gezicht en huid aan. De cosmetische behandelingen vinden plaats in de eigen huisartsenpraktijk aan de Slaghekstraat 251a in Rotterdam. Ieder mens is prachtig, maar soms komt het voor dat van nature of door huidveroudering ons uiterlijk niet overeenkomt met hoe we ons voelen. Met diverse cosmetische behandelingen kunnen wij deze balans herstellen.

Gevestigd in Gezondheidscentrum Lijn2 in de wijk Hillesluis in Rotterdam-Zuid, streeft huisartsenpraktijk Vermaat naar een hoge kwaliteit van huisartsenzorg met een laagdrempelig karakter. Naast huisartsenzorg bieden wij cosmetische behandelingen aan met bijzondere aandacht voor uw wensen. Binnen het bereik van iedereen, dus ook als u niet in onze praktijk bent ingeschreven.

Dokter M.T. Korrel is huisarts en werkzaam als vaste waarnemer in de praktijk. Tevens is hij cosmetisch arts met ruime ervaring binnen o.a. Bergman Clinics. Hij heeft vele honderden behandelingen uitgevoerd en ervaring opgebouwd in het “lezen van gezichten en de wens er stralender en minder moe uit te zien”.

De meeste mensen hebben een therapeutische klacht zoals een bozige blik, last van een fronsrimpel, een onrustig gevoel in het voorhoofd of een vermoeid gevoel. Veel andere mensen willen gewoon dat de kraaienpootjes, fronsrimpel en andere rimpels minder zichtbaar zijn.

Wij bieden natuurlijke en subtiele behandelingen aan in de vorm van injectables om deze huidveranderingen te bestrijden. Fillers op basis van hyaluronzuur en botuline toxine zijn injectievloeistoffen die via een dunne naald in de huid worden gespoten. De kosten van injectables zijn afhankelijk van de hoeveelheid en de uit te voeren behandeling.

Voor meer informatie kunt u kijken op de cosmetische behandelingen pagina op onze website www.huisartsenpraktijkvermaat.praktijkinfo.nl. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend consult. U kunt ons het best bereiken door te mailen naar svermaat@huisartsvermaat.nl. Bellen kan op 010-4193129. Huisartsenpraktijk Vermaat is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00u tot 17.00u. Het bezoekadres is slaghekstraat 251a, 3074 LJ Rotterdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant