Afbeelding
Foto: Mary Gerritse

Zevende editie zomerzondagmiddagconcerten in het Ommoordse Veld

Algemeen 21 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zélf een bericht plaatsen!

De Werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen organiseert dit jaar voor de zevende keer vijf zomerzondagmiddagconcerten kinderboerderij De Blijde Wei onder de kap van een hooiberg. De gebiedscommissie van Prins Alexander maakt het mogelijk om deze concerten te organiseren. Door velen in Ommoord wordt dat erg gewaardeerd. We proberen zoveel mogelijk mensen die een band met Ommoord hebben een podium te bieden, maar streven ook naar voldoende variatie. Daardoor trekken wij een heel divers publiek, dat elkaar in een leuke ongedwongen sfeer kan ontmoeten. De data zijn dit jaar 6 mei, 10 juni, 8 juli, 12 augustus en 9 september. Meer informatie over het programma vindt u op http://oommoordseveld.blogspot.com

Op 6 mei beginnen we met een Rotterdams a-capellamannenkoor, de Mainport Barbershop Singers. Het koor is sinds de oprichting in 1992 het enige in zijn soort in Zuid-Holland. MBS is met ca. 55 leden een van Nederlands grootste barbershopkoren en behoort tot de top 3 van Nederland. De MBS heeft altijd een grote voorliefde gehad om barbershop te zingen. Maar barbershop is maar één kleur van het groeiende palet aan genres dat zij zingen. Door de jaren heen is er van alles gezongen van barbershop, rock, pop, jazz, Nederlandstalig, smartlappen en opera. Er is geen limiet is aan wat zij kunnen doen! Het koor geeft aan dat zij erg blij zijn om mee te mogen doen aan de concertreeks in het Ommoordse Veld vooral omdat een aantal leden in Ommoord woont die graag een keer in hun eigen omgeving op wilden treden.

Wij hopen u te zien op 6 mei om 15.00 uur op de Blijde Wei. De Blijde Wei bereikt u met ov of de auto via de President Wilsonweg en het Kikkerpad. Met de fiets kunt u ook langs de Rotte fietsen. De concerten zijn gratis toegankelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant