Afbeelding

Koren zingen longen uit het lijf voor het Longfonds

ma 23 apr 2018, 09:47 Algemeen 0 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zélf een bericht plaatsen!

Voices4life, het altijd gezellige benefiet korenfestival van popkoor O Jee, wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 5 mei. Deze keer zetten 13 koren zich in voor het Longfonds en Aya Memoriam Foundation op het mooie podium van het Isala theater in Capelle ad IJssel. Van pop tot rock, van jazz tot musical, het festival biedt een zeer gevarieerd programma voor jong en oud.

Om 12.00 uur heet de Podiumloods, Lex Vollebregt, iedereen van harte welkom, gevolgd door een centrale opwarming van de bekende koorcoach Harjo Pasveer. Na dit inspirerende, humorvolle begin voor zowel koren als publiek wacht er een hele leuke muzikale dag. O Jee sluit de rij aan koren, waarna de penningmeester de cheques aan de goede doelen overhandigt. Wordt dit jaar het bedrag van 2018 overschreden? Uiteraard hoopt het organisatieteam van Voices4life van wel.

Kaartjes voor het festival zijn te reserveren via de website www.voices4life.nl of via mail voices4life.reserveringen@gmail.com. Ook op de dag zelf kunnen kaartjes gekocht worden aan de kassa (tegen contante betaling). Ga voor meer informatie naar de websitepagina van Voices4life of volg het evenement op facebook.

Voices4life: het festival waar koren hun passie voor het zingen combineren met inspanningen voor het goede doel!

Uit de krant