Stef Delbaere
Stef Delbaere Foto: Wijnand Schouten

Familie-evenement An Easy Sunday in Podium Grounds

wo 25 apr 2018, 16:19 Algemeen 0 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zélf een bericht plaatsen!

Kom op zondagmiddag 29 april naar An Easy Sunday! Podium Grounds organiseert dit kinderevent met livemuziek, een kinderdisco en diverse workshops. (let op: dit event is GRATIS voor kinderen tot 12 jaar!)

Terwijl de ouders in onze grote zaal genieten van een live optreden, kunnen kinderen hun gang gaan bij de workshops van SKVR en TOS Delfshaven. In de kleine zaal is er ook nog eens een kinderdisco!

Dit keer met livemuziek van Stef Delbaere & his bluesband en er is een voorprogramma van Musikids van Showband Oud Mathenesse.

Bluesgitarist Stef Delbaere is een 23-jarige gitarist afkomstig uit Gent. Hij startte zijn carrière in België bij verschillende rockbands, waaronder The Vipers. Met hen speelde hij voorprogramma’s van o.a.. Deep Purple, Status Quo en The Animals. Toen hij 18 was verhuisde Stef naar Rotterdam om te studeren aan de popafdeling van Codarts, waar hij vorig jaar zijn cum laude bachelor haalde.

Meer informatie

Datum: zondag 29 april

Locatie: Podium Grounds, Pieter de Hoochweg 125, Rotterdam

Tijden: 12.30 - 15.30 uur
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1030759850412051/

Entree: €5 / KINDEREN TOT 12 JAAR GRATIS
Kaartverkoop: www.grounds.nu of aan de deur op de dag zelf

Uit de krant