Afbeelding
Foto: niet van toepassing

Kindcentrum De Stelberg geopend in Prinsenland

Algemeen 361 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

Basisschool De Stelberg (stichting Kind en Onderwijs Rotterdam) en kinderopvangorganisatie KinderServiceHotels in de wijk Prinsenland hebben vrijdag 18 mei Kindcentrum De Stelberg officieel geopend.

Met deze opening ontstaat in de wijk Prinsenland een locatie waar kinderen van nul tot en met dertien jaar kunnen worden opgevangen en onderwijs kunnen volgen. KSH biedt behalve voor- en naschoolse opvang ook een Peuterspeelzaal voor kinderen vanaf twee jaar. (kinderopvang van 0 tot 4 jaar)

De opening vond plaats op de locatie aan de Clazina Kouwenbergzoom, in het bijzijn van de leerlingen van De Stelberg en de kinderen van KSH. Speciaal voor de opening hadden zij een lied ingestudeerd.

Vertrouwde veilige plek
Basisschool De Stelberg (ruim zevenhonderd leerlingen) vierde in 2017 het 25-jarig bestaan van de school. Met het samengaan met de kinderopvangorganisatie KSH is de wens in vervulling gegaan om in de wijk Prinsenland één locatie te creëren waar kinderen tot hun middelbare school op een vertrouwde plek veilig kunnen opgroeien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant