Afbeelding
Foto: Gerda Liingen

Salet Uitvaartverzorging nieuwe shirtsponsor WION G.

Algemeen 89 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

Salet Uitvaartverzorging heeft zijn al bestaande bordsponsoring uitgebreid met shirtsponsoring van de G teams van WION (leden met een verstandelijke beperking). De officiële ondertekening en uitreiking van de shirts gebeurde tijdens de training van de teams op woensdag 16 mei j.l.

Al sinds de start van zijn eigen onderneming in januari 2016 sponsort eigenaar Jeroen Salet via bordreclame op veld en in sporthal. Als oud-speler van badminton club Ommoord is hij verbonden aan ons complex. Op de vraag waarom shirtsponsor van WION G antwoord Salet: In de winter trainen de G teams altijd voor onze badmintontraining in de sporthal en het enthousiasme en de directheid van de spelers spreken mij erg aan. De G teams verdienen, net als de selectie, een shirtsponsor. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij mijn omgeving en ook in WION vind ik een vereniging die iets betekent voor zijn leden en de wijk. Het gaat goed met mijn bedrijf en dan vind ik het fijn iets terug te doen.

Jeroen Salet wordt direct geconfronteerd met de directheid van een speler die weigert het nieuwe sponsorshirt aan te trekken omdat deze bij een wedstrijd gedragen moet worden en niet bij een training. De sponsor heeft nu al voldoening van zijn besluit!

Welkom bij WION G, we gaan een fijne samenwerking tegemoet!

G teams met nieuwe sponsor
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant