Op de foto zijn de werknemers marketing, sales en CEO (bovenin midden) van Nocto App te zien. Met deze groeiende mobiele applicatie wordt uitgaan, door 40 landen, nóg leuker gemaakt!
Op de foto zijn de werknemers marketing, sales en CEO (bovenin midden) van Nocto App te zien. Met deze groeiende mobiele applicatie wordt uitgaan, door 40 landen, nóg leuker gemaakt!

Nieuwe Rotterdamse app laat zien waar je moet zijn in het uitgaansleven

Rotterdam - Nocto is een nieuwe gratis mobiele applicatie die real-time foto's en video's laat zien van het uitgaansleven, zodat je gemakkelijk kan zien waar je moet zijn én wanneer. De app is groeiende en heeft nu al meer dan 4000 venues. En is in meer dan 40 verschillende landen geïntegreerd. Een ambitieuze start-up groeiend tot internationaal bedrijf. En dat gevestigd in hartje Rotterdam.

Opties
Via de app kun je zien welke evenementen en feesten er in de buurt zijn die de app-gebruiker aanspreekt. Daarnaast is er een grote diversiteit aan handige opties, zoals het inzien van het aantal mensen die geïnteresseerd zijn en het direct boeken van een Uber om naar de feestlocatie af te reizen. De oprichters hebben alle mogelijkheden uitgedacht. Zo kan iedereen, wereldwijd, onbezorgd genieten van een avondje uit.

Eigen valuta

Gebruikers kunnen eigen Insights (foto's en video's) plaatsen in de app en door Hoots (likes) te genereren Nocs verdienen; de in-app valuta. Nocs kun je nu al inwisselen voor bier, wijn, fris en cocktails aan de bar bij je favoriete club. Later is het ook mogelijk deals te krijgen, zoals entrees en queue skips. Een avond uit, met gratis entree én drankjes.

Perfecte feestlocaties

"Met deze app willen wij het uitgaansleven in Nederland in kaart brengen, zodat onze gebruikers een alles-in-één platform hebben om hun perfecte feestlocatie te vinden en hun ervaringen te delen voor zichzelf en voor anderen", vertellen de oprichters.

Meer informatie: www.noctoapp.com.

Meer berichten