Uitnodiging
Uitnodiging Foto: R.V.&A.V. Sparta

Voetballers en cricketers spelen ‘dubbel’ op jubileum R.V.&A.V. Sparta.

wo 25 apr 2018, 16:17 Algemeen 0 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zélf een bericht plaatsen!

R.V.&A.V. Sparta gaat op zaterdag 26 mei aanstaande terug in de tijd. Op die dag zullen voetballers en cricketers van Sparta voor het eerst na tientallen jaren in de meest letterlijke zin een competitiewedstrijd naast elkaar gaan spelen.

Op het cricketveld speelt het op het hoogste landelijke niveau uitkomende team van Atse Buurman, Tim de Kok en Martijn Snoep tussen 11.00 en 17.00 uur de wedstrijd tegen VOC.

De voetballers van R.V.&A.V. Sparta spelen na de welwillende instemming van de KNVB en tegenstander CWO bij uitzondering op het naastgelegen veld waar normaal de reguliere Spartaanse rugbywedstrijden worden gespeeld.

De teams van R.V.&A.V. Sparta en CWO trappen om 14.30 uur af. Na deze wedstrijden zijn er voor de aanwezigen tegen een kleine vergoeding diverse hapjes en drankjes aanwezig in het clubgebouw.

Behalve de cricketers en voetballers zullen ook de afdelingen betaald voetbal, rugby, jeu de boules, zaalvoetbal en overige relaties met een delegatie aanwezig zijn.

De diverse festiviteiten rondom het 130 jarig bestaan van Sparta zullen op deze zaterdag afgesloten worden met een feestavond, aanvang 16.30 uur. De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door de bekende Rotterdamse DJ Ed van Katwijk.

Graag nodigen wij u uit, om deze nu al gedenkwaardige happening, met ons te vieren.

Locatie wedstrijden en festiviteiten: Bermweg 141 2907 LE Capelle aan den IJssel

Met Spartaanse groet,

R.V.&A.V. Sparta

Sparta Cricket 1888

Sparta Rugby

Sparta Jeu de Boules

Uit de krant