Phuong Tran en Ilse Hardon openen ontbijtzaak 'Breakfast in Rotterdam HQ'

Rotterdam - Phuong Tran en Ilse Hardon van het Instagramaccount Breakfast in Rotterdam verwezenlijken in maart 2018 hun droom. Dan openen zij in hun geliefde Blijdorp een all day breakfast-zaak in de winkel Spullen voor in je Huis aan de Stadhoudersweg. Met deze ontbijtzaak willen zij een offline ontmoetingsplek zijn voor ontbijtliefhebbers. 

Nadat Phuong en Ilse in januari 2017 hun dromen naar elkaar uitspraken is het snel gegaan met de foodies. Hun Instagramaccount Breakfast in Rotterdam groeide in een rap tempo naar bijna 9.000 volgers. Op het account posten en reposten zij ontbijtfoto's uit Rotterdam. Op deze manier inspireren en informeren zij hun volgers over de allerlaatste ontbijttrends in de havenstad. Ook organiseren de twee meiden sinds oktober evenementen, zoals Scrambled Sundays. 

In maart 2018 gaat hun langgekoesterde droom in vervulling. Ze openen een eigen ontbijtplek in de wijk Blijdorp in Rotterdam Noord. Ze hebben voor een unieke locatie gekozen: de vintagezaak Spullen voor in je Huis aan de Stadhoudersweg. Dit hoekpand wordt momenteel gevuld met tweedehands meubels en zal per maart ook all day breakfast aanbieden. De inrichting van de ontbijtzaak maakt onderdeel uit van het aanbod van Spullen voor in je Huis. Zo is het mogelijk om de stoelen waarop de bezoekers hun ontbijt nuttigen, af te rekenen bij vertrek.

Phuong en Ilse kiezen ervoor hun ontbijtzaak 'Breakfast in Rotterdam HQ' te noemen. Hiermee willen ze het interactieve en dynamische karakter van hun platform doorzetten. Zo wordt de menukaart deels bepaald door de volgers van hun Instagramaccount en zullen Phuong en Ilse vanuit deze zaak verder werken aan het uitbreiden en verbeteren van hun ontbijtcommunity.
In maart hopen Phuong en Ilse open te gaan. Kun je niet langer wachten? Kom dan op zaterdag 20 januari naar het kennismakingsevenement bij Spullen voor in je Huis. Er staat voor slechts €2 een ontbijt voor je klaar.
 

Meer berichten
Shopbox