Afbeelding
Foto: Teun Bijlsma

350 kinderen bij 3e Kangoeroe Spektakel

wo 2 mei 2018, 17:25 Algemeen 3 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zélf een bericht plaatsen!

Donderdag 17 mei gaan 350 kinderen uit de wijk in de leeftijd van 4 – 6 jaar meedoen aan de 3e editie van de GIGA KANGOEROEdag, welke gehouden wordt bij korfbalvereniging WION.

De kinderen krijgen spellen aangeboden in allerlei vormen met een knipoog naar korfbal. Leerlingen van het Comenius en Albeda College helpen bij het begeleiden van de kinderen bij het spelcircuit.

Rond half negen worden de kinderen in sportkleding verwacht op het sportveld van Wion aan de Max Planckplaats 300 in Rotterdam-Ommoord.

Om 9.00 uur is de opening en zullen alle kinderen en begeleiders op de foto gaan. Na de openingsdans om 9.15 uur gaat het spektakel echt van start met het spellenparcours.

De afsluiting is om 11.30 uur en hopen we dat de kinderen een super ochtend hebben gehad en gaan ze richting school met een leuk aandenken aan deze dag.

Voor kinderen is het belangrijk dat ze op een leuke manier kennismaken met sport en bewegen. Zo leren ze, ook later in hun leven, sport en bewegen met plezier te associëren. Essentieel hierbij is dat kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen

Deze ochtend kunnen alle Opa’s en Oma’s van de deelnemers ook lekker bewegen en gratis meedoen met de activiteiten van Senioren Sportief in de sporthal om 10.00 uur of 11.00 uur. Aanmelden is niet noodzakelijk. Stap gezelig binnen en doe mee.

Dit bewonersinitiatief wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van de Gebiedscommissie Prins Alexander en de RABObank.

Kom gezellig langs! Iedereen is van harte welkom op ons complex aan de Max Planckplaats 300 in Ommoord.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Els Bijlsma,e-mail: verenigingsmanager@wion.nl telefoon: 0645782858

1e editie Giga Kangoeroedag

Uit de krant