Ridder Florian komt 14 januari tot leven in Studio de Bakkerij.
Ridder Florian komt 14 januari tot leven in Studio de Bakkerij.

Giebelen en griezelen bij Ridder Florian

Rotterdam - Zondag 14 januari speelt Heer Otto om 11.00 de voorstelling Ridder Florian in Studio de Bakkerij. Een humoristische muzikale voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

Ridder Florian is niet bepaald een held. Behalve voor draken is hij ook bang voor stoere ridders, boze buurmannen en slapen in het donker. Vandaag heeft Florian er genoeg van. Hij wil niet meer bang zijn! Maar hoe doe je dat? Er is maar één oplossing: op bezoek gaan bij het oude vrouwtje. Oei, bij die gedachte alleen al staat Florian te trillen op zijn benen. Zal hij het durven? Gebaseerd op de Ridder Florian prentenboeken van Marjet Huiberts & Philip Hopman. Met aanstekelijke liedjes van Anke Timmer & Esmay.
Twee dagen eerder, 12 januari, vult Studio de Bakkerij haar podium met klassieke muziek voor de allerjongsten. Ouders kunnen met hun kinderen om 9.30 en 11.00 uur genieten van het eerste babyconcert van het jaar. Dit keer is het thema Latijns Amerikaanse muziek. Info/reserveren: www.studiodebakkerij.nl, 010-8440900.

Meer berichten
Shopbox