Geniet van een avond vol humor met de grappen van Peter Pannekoek (foto: Peter van Veldhoven).
Geniet van een avond vol humor met de grappen van Peter Pannekoek (foto: Peter van Veldhoven).

Rotterdamse uitgaansagenda voor komende week!

Rotterdam - Hier is de Rotterdamse uitgaansagenda voor komende week!

Vrijdag
12 januari

19.00 uur Coolsingel 65
Herinner je je nog de beelden van het bombardement op 14 mei 1940 in Rotterdam? Maak mee wat voor impact zo'n aanval kan hebben op een familie en zie de universele relatie tussen vaders en zonen.
Museum Rotterdam

21.00 uur Peter Pannekoek – Later was alles beter
Stand-up comedian Peter Pannekoek is terug van weggeweest en maakt zich klaar voor een theatershow vol humor. Verwacht persoonlijke verhalen en grappen die nét op het randje zitten.
Theater Walhalla

Zaterdag
13 januari

12.00 uur Murakami Weekend
Vier tijdens het Murakami Weekend het nieuwe boek van een van de meest geliefde Japanse schrijvers Haruki Murakami. Met onder andere interviews en colleges, muziek, Japanse workshops, de Murakami Cinema en nog veel meer!
SS Rotterdam

20.15 uur Henry van Loon – Sleutelmoment
Volgens het Parool is hij een van de grappigste komieken van het land. Laat je deze avond meenemen in het het universum van Van Loon waar alles mogelijk is. Het ene moment zit hij nog in zijn overcomplete schuur aan zijn bromfiets te sleutelen, het andere moment wordt hij opperhoofd van een indianenstam.
Theater Zuidplein

20.30 uur Encore
Choreografe Indirah Tauwnaar heeft voor deze dansvoorstelling urban dans, Afrikaanse tribal dans en hedendaagse theaterdans samengesmolten.
Theater Rotterdam Schouwburg

19.30 uur Wishful singing/Sinfonia
Een nieuwjaarsconcert met lichte muziek en Nieuwjaars highlights in bewerkingen van Sylvia Maessen.
De Doelen

Zondag
14 januari

11.00 uur Ridder Florian (4+)
Ridder Florian neemt alle peuters en kleuters naar een muziektheateravontuur. Florian wil graag een ridder zijn, maar het probleem is dat hij geen durfal is...
Studio de Bakkerij

15.00 uur Jazz op zondag – Malnoia
Met een piano, altviool en basklarinet zoeken jonge muzikanten de grenzen op van wat mogelijk is met drie instrumenten. Dit levert spannende composities en speelse improvisaties op.
De Machinist

Woensdag
17 januari

20.30 uur Nachthexen
Een cyclus over heldinnen uit verschillende periodes in de wereldgeschiedenis. Choreograaf Jens van Daele combineert dans met livemuziek en tekst. Op het podium staan negen vrouwen: een zangeres, een actrice, vier danseressen en het Ensemble Batida (piano, slagwerk en samples).
Theater Rotterdam Schouwburg

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten
Shopbox