Gezichten van Aruba.
Gezichten van Aruba.

Foto-expo Marco Borsato en Raymond Ruting in Bibliotheek Rotterdam

Rotterdam - Marco Borsato en Raymond Rutting openen woensdag 24 januari om 14.00 uur hun foto-expo 'Gezichten van Aruba' in Bibliotheek Rotterdam.

De foto-expo, van 24 januari tot en met 28 februari te zien in de hal van de Centrale Bibliotheek, toont het werk van Nederlands grootste zanger en zijn leermeester, fotograaf Raymond Rutting. Het is het resultaat van een exclusieve masterclass van Zilveren Camera-winnaar Rutting aan Borsato.

De expo wordt op woensdagmiddag 24 januari in aanwezigheid van beide heren feestelijk geopend. Het bijbehorende duo-fotoboek ARUBA wordt deze middag verkocht en door Rutting en Borsato gesigneerd. Voorafgaand aan de opening, om 13.00 uur, interviewt Natasja Morales tijdens een speciale editie van het Bibliotheekcollege Borsato en Rutting over hun reis, liefde voor fotografie en Aruba.

In het najaar van 2016 nam Marco Borsato deel aan het RTL-4 programma 'Het Perfecte Plaatje'. Hierin kon de zanger zijn liefde voor fotografie aan het grote publiek laten zien. Topfotograaf Raymond Rutting (de Volkskrant, National Geographic Traveler) leerde Marco echter al ruim voor dit programma kennen en hielp de zanger zijn liefde voor fotografie vorm te geven.
Het Bibliotheekcollege en de opening van de expo zijn gratis te bezoeken. Aanmelden via de website van de bieb.
 

Meer berichten
Shopbox