Afbeelding
Foto: Kim Balster

Rotterdamse singer-songwriter WARD in finale Grote Prijs van Nederland

vr 4 mei 2018, 10:19 Algemeen 0 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zélf een bericht plaatsen!

Na het winnen van de halve finale staat de singer-songwriter WARD op zondag 13 mei in de finale van de Grote Prijs van Nederland in Paradiso Amsterdam.

Verena Ward, de Rotterdamse singer-songwriter en multi-instrumentalist noemt zichzelf een ‘bedroom producer’ met een indie/dream pop sound. Haar onlangs verschenen Girls EP gaat in op de verhalen van de ‘girls’ die ze het afgelopen jaar heeft leren kennen. Over hoe liefde iemand vrij kan laten voelen en de bevrijdende werking van het accepteren wie je bent. ‘Jaren heb ik mezelf moeten verbergen of mezelf anders moeten gedragen. Vrijheid staat daarom ook centraal in Girls EP. Een belangrijk les die ik heb geleerd is dat ik mezelf volledig en trots kan accepteren voor wie ik ben. ‘

Maandagavond werd de selectie voor de Popronde, de grootste reizende muziekfestival van Nederland, bekend gemaakt door 3voor12 op 3FM. De indie pop muzikant WARD behoort ook tot de selectie en zal vanaf 13 september door het land trekken met o.a. Rotterdamse acts als Jibber Jabber & The Jams, St. Maane en Smudged Toads.

De singer-songwriter WARD speelt zondag 13 mei in Paradiso Amsterdam tijdens de finale van de Grote Prijs van Nederland.

WARD

Uit de krant