Afbeelding
Foto: Natasha Kemner

Cheo Go Kwan Taekwon-do maakt sterke indruk op Open Duitse

ma 7 mei 2018, 11:36 Algemeen 0 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site zelf een bericht voor De Havenloods aanleveren!

Zaterdag 5 mei nam Cheo Go Kwan deel aan de German ITF Open in Bochum, Duitsland. Het strijdvlak was vertegenwoordigd door o.a. Duitsland, België, Engeland, Ierland, Polen, Bulgarije, Tsjechië en Nederland. De deelnemers van Cheo Go Kwan wisten maar liefst 10 medailles te behalen.

De Cheo Go Kwan selectie bestond deze keer uit Ky-mani (11), Paige (12), Hans (12), Tommy (25), Edson (26), Natasja (31) en Diego (22). Ook leraren Marcel (32) en Samantha (28) stonden vandaag op de mat.

Natasja mocht het spits afbijten op het onderdeel Tuls. Bij haar debuut had ze helaas een ongunstige loting en stond ze direct tegen de uiteindelijke poule winnaar. Toch zijn wij tevreden met de Tul die zij heeft neergezet. Tommy en Edson maakten hun debuut op het onderdeel sparring. Ze hadden sterke tegenstanders en moesten flink aan de bak. Hiermee wisten ze samen de 3de plaats te bereiken.

Paige en Ky-mani wisten allebei twee medailles in de wacht te slepen. Beide werden ze kampioen op het onderdeel Tuls. Bij het sparren bereikte Ky-mani de 2de plaats. Paige wist ook op het onderdeel sparren Open Duitse Kampioen te worden. De tweede kampioen op het onderdeel sparren was Hans.

Bij het onderdeel Team Tuls is het de bedoeling dat men zo synchroon mogelijk met elkaar een Tul uitvoeren. Hier en daar mogen wat aanpassingen gedaan worden waarbij technieken elkaar opvolgen. Dit onderdeel is vooral voor publiek aantrekkelijk. Samen met Diego wisten leraren Marcel en Samantha op dit onderdeel Open Duitse Kampioen te worden.

Taekwon-do school Cheo Go Kwan is heel tevreden met dit resultaat en kunnen hierop bouwen met de wedstrijdgroep. Heb je interesse in Taekwon-do of ken je iemand die wellicht interesse heeft? Kijk dan voor meer informatie op www.cheogokwan.nl.

Uit de krant