Fotocursus op Wilhelminakade
Fotocursus op Wilhelminakade Foto: Ellen Houtman

Donderdag is de opening van Beeldfabriek010

ma 7 mei 2018, 11:50 Algemeen 6 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zélf een bericht plaatsen!

Op 10 mei 2018 wordt Beeldfabriek010, de nieuwe cursusaanbieder in Rotterdam van fotografie- en (digitale) mediacursussen voor volwassenen, officieel geopend tijdens Fotofestival aan de Maas 2018. Festivalvoorzitter Harry Sikkenk verricht om 16.00 uur de openingshandeling bij de container van Beeldfabriek010 op het Deliplein, onderdeel van Fotofestival.

Met de opening gaat deze nieuwe aanbieder van creatieve cursussen in Rotterdam officieel van start. De inschrijving voor hun cursussen is vanaf dat moment ook geopend. Beeldfabriek010 presenteert zichzelf gedurende het gehele festival op het Deliplein met een vol programma met o.m. gratis miniworkshops, cursuspresentaties en tips van de eigen vakdocenten. Iedereen is van harte welkom om de officiële opening en activiteiten van Beeldfabriek010 tijdens het Fotofestival bij te wonen. Aanmelden daarvoor is niet nodig.

Beeldfabriek010 is een nieuw collectief van docenten fotografie, video en digitale media. Het biedt creatieve cursussen voor volwassenen. Kwalitatieve, verdiepende en vooral vernieuwende cursussen. Voor beginners en (ver)gevorderden. Laagdrempelig en in een doorlopende leerlijn. Cursussen waarin niet alleen (basis)kennis en vaardigheden worden geleerd, maar die ook goed inspelen op ontwikkelingen in media, techniek en vakgebied. In basiscursussen, vervolgcursussen, cursussen voor (ver)gevorderden en (zakelijke) workshops op maat.

De docenten van Beeldfabriek010 hebben allen zeer ruime professionele ervaring in het eigen vakgebied in de uitvoerende beroepspraktijk, en in het geven van cursussen aan volwassenen. Daarnaast voltooiden zij allen een vakopleiding aan een (kunst)academie.

Die vakkennis wordt weerspiegeld in hun cursussen. Cursussen die in de loop der jaren door de docenten zelf steeds verder zijn ontwikkeld en toegesneden op de cursisten. En die zich kenmerken door een combinatie van aandacht voor techniek en ambacht, en een kunstzinnige, beeldende invalshoek.

Officiële opening Beeldfabriek010
Do. 10 mei, 16.00 uur, Deliplein

Beeldfabriek010 tijdens Fotofestival aan de Maas 2018
10 t/m 13 mei, in de eigen container op het Deliplein.

Met een vol programma met gratis miniworkshops, cursuspresentaties, tips van de vakdocenten, en informatie en uitleg over cursusaanbod.

Meer informatie over Beeldfabriek010, de opening en het cursusaanbod, vindt u op www.beeldfabriek010.nl.

Beeldfabriek010 is een coöperatie van zelfstandige docenten met als doel het aanbieden van kwalitatieve creatieve cursussen voor volwassenen. Beeldfabriek010 biedt docenten de gelegenheid om goede gangbare (basis)cursussen te geven, maar ook de ruimte voor experiment; voor het ontwikkelen van nieuwe cursussen die inspelen op trends en nieuwe technieken.

Uit de krant