Scorpio Rotterdam. Knook & Verbaas.
Scorpio Rotterdam. Knook & Verbaas.

Café 'Ech Wel' bij de Maastunnel wordt huiskamer van Roel Pot

Rotterdam - Roel Pot krijgt zijn eigen huiskamer in de stad, recht tegenover de fietsersingang van de Maastunnel aan de Parkkade. Het gaat café 'Ech Wel' heten. Voormalig snackbar Scorpio gaat begin maart helemaal vernieuwd open.

In café Ech Wel gaat entertainer Roel Pot zijn cursussen Plat Rotterdams houden. Daarnaast komt er een lunchroom waar hotdogs, broodjes hamburger of andere lekkere broodjes zijn te verorberen en af te halen. "Een snackbar plus", aldus Christoffel Wielders, de ondernemer die Scorpio kocht van de oud-eigenaren. Wielders is sinds de zomer vorige jaar ook eigenaar van Midget Golfbaan Parkhaven om de hoek. Onder de Euromast. 

Christoffel Wielders verzorgt met zijn Zwarte Zwaan Events ook lasergames, ritjes op de Segway door Rotterdam en de Splashtours, (bussen in het water). "Het is de bedoeling dat er een waterbus voor Ech Wel komt te liggen. En ook de andere activiteiten van Zwarte Zwaan worden betrokken bij Café Ech Wel. Vanaf hier gaan we toeristen onze mooie stad tonen." 
"We zijn nu Scorpio aan het verbouwen. De zaak even lekker verfrissen. Er komt een nieuw interieur in. Begin lente willen we open gaan. Reken op eind februari, begin maart."

(Gerrit van Loon) 
 

Meer berichten
Shopbox