Afbeelding

Waargebeurd: Prachtige luisterliedjes en sterke verhalen

Algemeen 142 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

Mannen Van Naam en violiste Sylvia Houtzager spelen allerlaatste voorstelling ‘Waargebeurd’, op 3 juni in Theater Walhalla (Kantine) te Rotterdam

De drie leden van Mannen van Naam stonden jaren geleden aan de basis van Pater Moeskroen. Nu gingen ze een bijzondere combinatie aan met violiste Sylvia Houtzager, bekend van het met drie Edisons bekroonde muzikale gezelschap Flairck. Samen met Sylvia brengen zij een prachtig muzikaal programma dat op hilarische manier aan elkaar gepraat wordt met sterke verhalen. Die verhalen hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal Waargebeurd. De succesvolle theatertournee nadert zijn eind.

Op zondagmiddag 3 juni is de voorstelling Waargebeurd voor de laatste keer te zien bij Theater Walhalla (Kantine) in Rotterdam. De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten voor de voorstelling zijn online te bestellen via www.theaterwalhalla.nl

In korte tijd hebben de Mannen van Naam indruk gemaakt in de Nederlandse theaterwereld. Met hun vrolijke folkmuziek, prachtige kleinkunstliedjes en autobiografische verhalen hebben ze al heel wat zalen opgezweept, ontroerd en aan het lachen gekregen. Nu wordt daar dus nog een dimensie aan toegevoegd. Met Sylvia’s virtuoze vioolspel zullen de Keltische deunen nog krachtiger klinken. En de ontroerende liedjes nog gevoeliger, mede dankzij haar sfeervolle harpspel.

De mannen zelf beschikken over een indrukwekkend arsenaal aan snaarinstrumenten en fluiten, waarbij ook doedelzak en accordeon niet ontbreken.

Bezetting

Sylvia Houtzager: Viool, Altviool, Celloviool, Harp en Accordeon

Ad Grooten: Gitaar, Cister, Banjo, Mandoline, Fluiten, Doedelzak en Zang

Wilbert van Duinhoven: Basgitaar, Accordeon, Melodica, Cajon en Zang

Ton Smulders: Zang, Gitaar, Mondharmonica en Verhalen

Website www.mannenvannaam.nl

Facebook www.facebook.com/MannenvanNaam

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant