Boottochtje in de buurt van Futureland/Maasvlakte
Boottochtje in de buurt van Futureland/Maasvlakte Foto: Daphne de Visser

Bewoners Dorpsveld vieren vakantie in Rockanje en vermaken zich prima!

wo 9 mei 2018, 07:59 Algemeen 3 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zélf een bericht plaatsen!

Maandag 23 april was het eindelijk zo ver! Vijf bewoners van verpleeghuis Dorpsveld (Rotterdam-Charlois) vertrokken richting Rockanje naar vakantiehuis De Weyert. Ze werden enthousiast begeleid door twee zorgmedewerkers en 3 vrijwilligers die alles tot in de puntjes hadden voorbereid.

De Weyert is een uniek vakantieconcept in Voorne-Putten voor groepen van maximaal 16 personen. Gasten met een zorgbehoefte en hun gezelschap beleven hier al jaren een onvergetelijke vakantie. Het vrijstaande vakantiehuis ligt midden in de bossen van een 19e-eeuws landgoed. Op loopafstand vind je een prachtig duingebied en het strand tussen Rockanje en Oostvoorne. Een aantrekkelijke plek voor iedereen die van bos, zon, zee en strand houdt.

En wat hebben de bewoners van Dorpsveld in Rockanje genoten! Er werd o.a. gewandeld, gevaren en gebarbecued, maar belangrijkste was dat het gewoon ontzettend gezellig was met elkaar. Vrijdagmorgen 27 april was het weer tijd om naar huis te gaan. We kijken terug op een zeer geslaagde vakantieweek. Voor herhaling vatbaar!

2 bewoners en 1 vrijwilliger
2 bewoners gezellig aan de koffie
Bewoner en zorgmedewerker lekker aan het eten

Uit de krant