De communicatie studenten van de Hogeschool Rotterdam
De communicatie studenten van de Hogeschool Rotterdam Foto: n.v.t.

‘Zomers Genieten!’ op Dakpark Rotterdam

Algemeen 41 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

Op 9 juni van 1930 tot 23:00 uur zal de eerste editie van ‘Zomers Genieten!’ plaatsvinden op het Dakpark Rotterdam, Hudsonstraat te Delfshaven, Rotterdam. Het evenement is een initiatief van vijf communicatiestudenten van de Hogeschool Rotterdam om Het Dakpark meer onder de aandacht te brengen.

Door middel van het muziekevenement Zomers Genieten! willen de studenten verschillende culturen met elkaar verbinden. Tijdens het evenement zal er swingende, zomerse live muziek worden gespeeld en zal er gelegenheid zijn om een hapje en een drankje te nuttigen. Er kan lekker gelounged worden, maar er is ook genoeg ruimte om een dansje te wagen! De toegang van het evenement is gratis en iedereen is welkom.

Stichting Dakpark is in 2013 opgericht en zet zich in voor een veilig, mooi, schoon en (vooral) een gezellig park. Het Dakpark is het eerste en het grootste openbare dakpark van Europa. Het is het resultaat van een initiatief van de bewoners 15 jaar geleden. Samen met de stad en projectontwikkelaars heeft de buurt het park ontworpen. Het Dakpark is eigenlijk één grote, groene ontmoetingsruimte met verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Om op de hoogte te blijven van het evenement, kunt u Het Dakpark volgen op Facebook en Twitter. Ook kunt u zich aanmelden via het Facebookevent Zomers Genieten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant