training Evert en Loek
training Evert en Loek Foto: Evert Nekeman

Loek en Evert fietsen naar Barcelona ‘gewoon omdat het kan’

Algemeen 134 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

‘Op maandagochtend 30 juli 2018 zijn Loek van der Steenhoven en Evert Nekeman vanuit Nesselande vertrokken voor een fietstocht van een kleine 2000 km. Einddoel is Barcelona, maar onderweg worden de nodige zijpaden ingeslagen. Waarom doen zij dit? Gewoon omdat het kan, en ook een beetje om aan te tonen dat je met een gezonde en sportieve leefstijl tot bijzondere prestaties in staat bent.
 

Loek is een voormalige marinier en brandweerman van 72 jaar. Evert Nekeman is leefstijlcoach/ personal trainer bij 40days.nl. De twee hebben elkaar leren kennen toen Loek ging meedoen aan een sportief wandelgroep. Nadat Evert vertelde dat hij graag een lange fietstocht wilde maken maar dat iedereen in zijn omgeving hem voor gek verklaarde. Loek vond het wel een goed plan en de afspraak was snel gemaakt. Zij hebben dan ook een aantal overeenkomsten. Beiden gaan uitdagingen nooit uit de weg, leggen makkelijk contact en lachen iedere dag wat af. De grootste overeenkomst is dat zij vinden dat je met een gezonde leefstijl, altijd positief denken en oplossingsgericht handelen een heel eind komt.’

Alle avonturen van de twee zijn te volgen op facebook.com/40days.nl        

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant