KRPH tijdens een concert op Schouwburgplein
KRPH tijdens een concert op Schouwburgplein Foto: KRPH

Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie is Vereniging van het Jaar!

Algemeen 75 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

Dit jaar vindt voor het eerst de verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’ plaats. De verkiezing is een initiatief van de Rabobank met haar partners in sport en cultuur: NOC*NSF, LKCA en Kunstbende met als doel de kracht van sport- en cultuurverenigingen bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. In 71% van alle Nederlandse gemeenten deden verenigingen mee aan de verkiezing. De KRPH is winnaar in de gemeente Rotterdam op basis van het meeste aantal stemmen en de hoogste gemiddelde waardering.

Brenda de Graaf voorzitter van de KRPH: ‘We zijn heel blij met de verkiezing tot vereniging van het jaar in onze gemeente Rotterdam! Dit betekent dat we er als Rotterdamse vereniging goed op staan bij onze (groeiende) achterban en dat is fijn.

De verkiezing is een mooie titel in een verenigingsjaar dat vol staat van activiteiten. Op 17 juni geven wij een concert op het Schouwburgplein. In september wordt opgetreden tijdens Muziek op de Rotte en gaan we op orkestreis naar Brugge. In november geven wij 2 theaterconcerten met vocal popgroup Re-Flax.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant