Afbeelding
Foto: Raymond Sybesma

Dieren4u is op zoek naar vrijwilligers voor ambulance

Algemeen 105 keer gelezen

Albrandswaard/Hoogvliet - Er komen steeds meer meldingen vanuit Hoogvliet en Albrandswaard bij de meldkamer van Dieren4u binnen via het telefoonnummer 085-0604567. Om de aanrijtijden van de dierenambulance zo laag mogelijk te houden, zoekt Dieren4u enthousiaste vrijwilligers.
De vrijwilligers op de dierenambulance maken vaak veel mooie dingen mee. Ze mogen vaak huisdier en eigenaar weer herenigen. Dolblije gezichten van baasjes na het thuis brengen van weggelopen huisdieren. Ze kunnen assisteren bij het weer uitzetten van eerder opgevangen dieren en het helpen van wilde dieren, zoals vogels die geen eigenaar hebben.

Ben jij een echte dierenliefhebber en heb jij een dag in de maand (of meer) over voor het redden van dieren? Ben je 18 jaar of ouder en ben jij enthousiast, oplossingsgericht en niet bang voor dieren? Dan zou jij weleens de nieuwe medewerker van de dierenambulance kunnen worden. Dieren4u zorgt dat je de opleiding Dieren-EHBO gaat volgen en geeft aanvullende praktijkgerichte trainingen.
Aanmelden als vrijwilliger voor de dierenambulance Dier4u is heel eenvoudig. Mensen kunnen zich namelijk aanmelden via de website www.werkenbijdieren4u.nl. Voor meer informatie over dieren4u kijk dan even op de website van de dierenambulance: www.dierenambulancedieren4u.nl/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant