Afbeelding

Politie pakt de verkeerde

Algemeen 54 keer gelezen

Ingezonden brief:
“Kunnen jullie ons helpen. Wij zoeken een man om hem te bedanken. Afgelopen nacht, 11 juni, iets na middernacht besluiten mijn vriendin en ik na het stappen even naar de McDonald’s in Hoogvliet te gaan. Daar komen we een paar jongens tegen die ons echt lastig vallen. Een duidelijk hoorbare Amsterdamse man parkeert zijn grote Amerikaanse witte bus vlakbij. Als de vier jongens uitstappen en ons nog meer lastigvallen zegt hij er wat van. “Zeg jochies hebben jullie niets beters te doen. Laat die meissies met rust.”

Er vallen woorden tussen de man en de jongens. Waarop de jongen iets roept naar de man wat ik niet versta waarop de man roept: “Zeg we gaan toch niet vervelend doen hé, laat de dames met rust en pl... op. De jongens rijden daarop weg.”
“Een paar minuten later vier politieauto’s. De man wordt onder schot gehouden en gearresteerd. We hebben nog geprobeerd te praten met een van de agenten maar dat had geen nut. Wij begrijpen er niets van. We hebben nog naar het bureau gebeld maar die willen om privacy redenen niet vertellen wie het was. Ik en mijn vriendin komen graag in contact met deze man die het voor ons opnam. “

Ineke Brink en Jessica van Hemert
InekeBrink010@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant