Afbeelding

Music Matters krijgt blik siroop met 500 euro van Pinkyrose

Algemeen 119 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

Maandag 11 juni overhandigde Hugo van den Emster, Creative Director van Pinkyrose een cheque (in de vorm van een blik) ter waarde van 500 euro aan Ivana Baric en Minke van der Scheer van de Rotterdamse stichting Music Matters. Het bedrag was de opbrengst van een limited edition siroop die Pinkyrose in 2017 tijdelijk op de markt bracht om het winnende recept van Happy Drinks The battle op een eenvoudige manier zelf te maken.

In 2017 won bartender Mark Jedski Happy Drinks The battle met zijn alcoholvrije versie van Gin-Tonic: The Madonna: like a virgin. Jurylid Mat Buitelaar (siropenmaker van Pinkyrose) was zo enthousiast over Marks recept dat hij er een speciale zomersiroop van maakte waarmee The Madonna makkelijk thuis en in de horeca gemaakt kon worden. Pinkyrose besloot om de opbrengst van de speciaal batch te doneren aan een organisatie die zich inzet voor jongeren. De keuze viel op Music Matters. Met de opbrengst gaat Music Matters getalenteerde Rotterdamse kinderen en jongeren in een muzikaal zonnetje zetten.

Lex Lemmers, projectleider Happy Drinks van het Trimbos-instituut kijkt terug op een zeer geslaagde actie “Ons team was superblij met de keuze voor Music Matters. Muziek is ongelooflijk belangrijk in de ontwikkeling van jongeren en het is prachtig als muzikanten zich willen inzetten om jongeren te stimuleren en te motiveren. Het past ook helemaal in onze Happy Drinks-filosofie om alcoholvrij meer Rock ’n Roll te maken.

HAPPY DRINKS
Met Happy Drinks zetten Pierre Wind en het Trimbos-instituut zich al jaren in voor een spannender alcoholvrij aanbod in de horeca. “Jongeren moeten meer te kiezen hebben als ze uitgaan. De horeca kan meehelpen om het alcoholprobleem te verminderen door spannende alcoholvrije dranken in het aanbod op te nemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant