Danny Langstraat begint aan zijn vijfde seizoen bij R.V.&A.V. Sparta
Danny Langstraat begint aan zijn vijfde seizoen bij R.V.&A.V. Sparta Foto: John Groeneweg

Selectie R.V.&A.V. Sparta heren 1

Algemeen 334 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

Na een goed eerste seizoen in de 2e klasse waar de promotie naar de 1e klasse net werd gemist kijkt R.V.&A.V. Sparta vol verwachting uit naar het seizoen 2018-2019. Hoofdtrainer Robert Verbeek en de technische commissie zagen met David Booms, Nick van Katwijk, Jim van Oeveren, Ibo Ozbilek, Clint van Stee en Jordi de Zwart diverse belangrijke spelers van het afgelopen seizoen vertrekken of stoppen.

Hier staat tegen over dat maar liefst 21 spelers aan zullen sluiten bij het eerste elftal. Zestien spelers werden geselecteerd uit de tientallen spelers die zich hebben gemeld om bij de R.V.&A.V. Sparta te mogen spelen. Daarnaast krijgen vijf spelers uit de eigen jeugd de kans om zich te bewijzen. Dit levert een lange opsomming van nieuwe en blijvende selectieleden op.

Van IFC komen Robin Benningshof, Kenny van Gent, Yannick Jansen, Robin van der Sman en Yannick van der Sman over. Rhandy Rademaker, Joey Kars en Michael Marengo komen van VVOR. Sam van der Heide en Scott van Dijk verruilen vv Nieuwerkerk voor het heilige rood-wit van R.V.&A.V. Sparta. Van het Vlaardingse CWO komen Adilson Mendes Moreira en Talha Koc. De lijst van overschrijvingen van 2018 wordt compleet gemaakt met de namen van Richard Palm (Roda Boys), Maikel Gilbert Bendt (Leonidas), Steven Tuns (VOC) en Delano Westerink (FC de Westhoek).

Uit de succesvolle selectie van vorig seizoen heeft het vijftiental spelers bestaande uit Massimo van Ewijk, Lars Janssens, Pieter Hofman, Danny Abbing, Danny Langstraat, Kevin Jumelet, Martijn Leenderts, Jay Kerpel, Allon Coomans, Max Hoornweg, Robin Verhorst, Calvin Lupgens, Luuk Groeneweg, Maurice den Ouden en Gino Verbeek aangegeven komend seizoen graag voor de R.V.&A.V. Sparta te willen voetballen.

De vijf jonge pareltjes uit onze jeugdopleiding zijn Jelano Tavares, Job van der Werff, Wouter van der Werff, Bekir Bulut en Mitchel van Dillen. Met deze groep van 36 spelers wil R.V.&A.V. Sparta ondanks het vertrek van enkele belangrijke basisspelers in het seizoen 2018-2019 gaan mee doen voor de bovenste plaatsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant