Kinderoefentherapeut Mariël Odijk met de Award in haar handen.
Kinderoefentherapeut Mariël Odijk met de Award in haar handen. Foto: Qualiview

Mariël Odijk wint de Qualiview Zorgverlener Award 2018

Algemeen 106 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

De Qualiview Zorgverlener Awards 2018 zijn uitgereikt. Tijdens het feestelijke event, dat op dinsdag 26 juni 2018 plaatsvond, werd bekendgemaakt welke praktijken en zorgverleners de hoogste waarderingen kregen van hun klanten. De awards zorgden voor blije én trotse gezichten.

De Qualiview Zorgverlener Awards werden alweer voor de tweede keer uitgereikt. Ook dit keer vond het bijzondere moment plaats in CitySense Utrecht. Bij de awards draait het om het oordeel van de patiënt over de zorgverlener. De prijzen werden uitgereikt door onder anderen Sabine Uitslag (bestuursvoorzitter NVH), Frans Koornberg (bestuursvoorzitter VvOCM) en Robert Versteegh (directeur Fys’Optima) voor de beroepsgroepen fysiotherapie, huidtherapie, oefentherapie en logopedie.

Bij het tot stand komen van de uitslag was het aantal ingevulde vragenlijsten een belangrijk onderdeel. Verder werden onder andere de beoordelingen op themaniveau, algemene beoordeling en NPS meegenomen. Daarnaast hebben er diverse controles op opvallendheden plaatsgevonden om de zuiverheid van de onderzoeken te borgen.

Het winnen van een award heeft een waardevolle betekenis. Klantervaring is namelijk één van de onderdelen die tezamen met andere indicatoren de definitie van kwaliteit maakt.


Uitreiking Qualiview Zorgverlener Awards
De awards werden binnen de verschillende beroepsgroepen uitgereikt in de volgende drie categorieën: de door de klant ‘meest gewaardeerde praktijk’, ‘meest aanbevolen praktijk’ en ‘meest gewaardeerde zorgverlener’

.
Mariël Odijk, kinderoefentherapeut bij Praktijk oefentherapie & kinderoefentherapie Rotterdam Ommoord, mocht de Qualiview Zorgverlener Award 2018 in de categorie de door de klant ‘meest gewaardeerde Oefentherapeut’ in ontvangst nemen.


Reactie van Mariël Odijk:
Het geeft een warm en goed gevoel dat veel ouders/verzorgers hun waardering in de klantervaring vragenlijst hebben laten blijken over de manier waarop ik als kinderoefentherapeut met hun kinderen, henzelf en de omgeving samenwerk.
Binnen onze praktijk werk ik samen met nog 2 enthousiaste Cesar- Mensendieck therapeuten die verschillende klachten behandelen op het gebied van lichaamshouding,dagelijkse bewegingen en klachten zoals rug,nekklachten, hyperventilatie en slaapproblemen etc. Voor meer info kijk op www.oefentherapieommoord.nl. Mede door dit fijne team en het leuke werk als kinderoefentherapeut geniet ik van het werken met deze kinderen en hun ouders en zie ik deze prijs als een prachtig cadeau. Bedankt voor deze waardering.


Qualiview Zorgverlener Awards
Qualizorg, waar Qualiview onder valt, verzamelt op grote schaal kwaliteitsindicatoren in de Nederlandse gezondheidszorg en bedient 9.500 zorgorganisaties binnen 18 zorgmarkten. Het ervaringsonderzoek wordt gedaan via landelijk gevalideerde meetinstrumenten, met draagvlak van de beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en Patiëntenfederatie Nederland.
Wat zorgt voor een hoge waardering en goede klantervaring?
Vakkundigheid en deskundigheid, gecombineerd met duidelijke communicatie over het behandelplan is belangrijk voor de klanten van de zorgverleners. Naast oprechte betrokkenheid en aandacht zorgt vriendelijkheid van de zorgverlener ook voor een hoge waardering en goede klantervaring.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant