Lekker Lage Land 2016
Lekker Lage Land 2016 Foto: Dylan van Schelven

Lekker Lage Land, de zomer-editie!

Algemeen 55 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

Op zaterdag 7 juli is het feest op Winkelcentrum Lage Land. De Zomer-editie van Lekker Lage Land brengt het gezellige plein in zomerse sferen. Vanaf  11.30 uur barst het los en is er van alles te doen voor groot en klein. Kom kijken, luisteren, proeven en beleven!

Op het grote podium geeft Linda Maarseveen de aftrap en zorgt Roel Pot daarna voor de hilarische cursus ‘Plat Rotterdams’. Daarna kan iedereen meezingen met hits uit de jaren 90! De Guilty Pleasure coverband zorgt voor zomerse klanken met de Macarena en Que si que no. Ze zingen nummers van de Backstreet boys maar ook van de Spice Girls en van Andre Hazes. Strijk neer op het zomerterras en geniet van een gratis kopje koffie van Ketelbinkie-koffie.

In het winkelcentrum zijn zo’n 40 speciaalzaken gevestigd die je zullen verrassen met proeverijen en leuke aanbiedingen. Wachten bij de bakker was nog nooit zo leuk want The Two Tones verzorgen de gehele middag instore optredens bij diverse winkeliers. Het Lage Land Promotieteam loopt rond met kaartjes waarmee je kunt deelnemen aan de WIN-Actie ‘Hier met je Kassabon! Verdien je aankoop van de dag terug tot een maximum van € 100,-! En de kinderen die kunnen lekker spelen op de stormbaan, het springkussen en een rondje draaien in de draaimolen.

Winkelcentrum Lage Land, Marinus Bolkplein en Samuel Esmeijerplein, Rotterdam – Alexander

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant