Tientallen enthousiaste fietsers hebben zaterdag 23 juni meegedaan aan de fietstocht van Fietsen voor je Club.
Tientallen enthousiaste fietsers hebben zaterdag 23 juni meegedaan aan de fietstocht van Fietsen voor je Club.

Veel enthousiasme rond Fietsen voor je Club

Algemeen 56 keer gelezen

Rotterdam - Tientallen enthousiaste fietsers hebben zaterdag 23 juni meegedaan aan de fietstocht van Fietsen voor je Club door Rotterdam-Oost en Zuidplas. De helft van het inschrijfgeld ging naar hun favoriete voetbalvereniging.

De deelnemers fietsten van voetbalclub naar voetbalclub en werden bij iedere club feestelijk verwelkomd. Het rondje langs de velden deed vijf plaatselijke voetbalclubs aan: VV Nieuwerkerk, Sparta Rotterdam, V.V.O.R., CKC en Leonidas.

Voor iedere startende deelnemer ontvangt de club 5,00 euro in de clubkas. De clubs en deelnemers waren enthousiast over de opzet van dit nieuwe evenement. De clubs hebben nu al gezegd dat ze volgend jaar weer meedoen met de tweede editie. Fietsen voor je Club wil een jaarlijks terugkerende traditie worden.

Verenigingen in Nederland krijgen steeds minder of moeilijker subsidie en het vinden van sponsors is ook geen sinecure. Met Fietsen voor je Club steunen de deelnemers hun favoriete voetbalvereniging. De opbrengst kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld het kunstgrasprobleem, belangrijke investeringen of gewoon voor een feestavond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant