De rood-witte dames willen komend seizoen bovenin gaan eindigen
De rood-witte dames willen komend seizoen bovenin gaan eindigen Foto: Hendrik Vaessen

Ook R.V.&A.V. Sparta dames 1 wil gaan meespelen om de bovenste plaatsen

Algemeen 505 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

De dames van R.V.&A.V. Sparta hebben in het seizoen 2017/2018 een klasse hoger gespeeld dan het seizoen ervoor. De doelstelling van kampioen worden in de 4e klasse is daarom vorige zomer bijgesteld naar handhaving in de 3e klasse.

Met een positie in de middenmoot is dit doel ruimschoots behaald door de dames van hoofdtrainer John Dost. Die zijn eerste seizoen als trainer bij R.V.&A.V. Sparta met een goed gevoel af kon sluiten.

Voor het komende seizoen willen de dames van R.V.&A.V. Sparta meer, veel meer. De doelstelling is voor komend seizoen om zo lang mogelijk mee te strijden om het kampioenschap. Voor het bereiken van dat ambitieuze doel zijn dan ook een aantal versterkingen binnen gehaald.

Fleur van Nielen zal in de voorbereiding weer bij de selectie aansluiten na een enkelbreuk in het begin van vorig seizoen. Rhiannon van Kan is reeds in de winterstop teruggekeerd na een uitstapje naar RVVH. Ook Shanice Oilira is tijdens het seizoen 2017-2018 toegevoegd om komend seizoen te kunnen schitteren in het unieke shirt van de R.V.&A.V. Sparta.

Nieuwe speelsters op Sportpark RMC Nieuw Terbregge zijn Jonneke de Goede (van RCS uit Zeeland), Britt Bruinsma (van Charlois), Ashley van Eijk (van Blijdorp) en Noa Langeveld (van Blijdorp).

Naast deze aanwinsten blijven de volgende selectiespeelsters om te strijden in het R.V.&A.V. Sparta shirt: Shania Gambier, Teddy Kitambala, Shwani Latuheru, Samantha den Hartog, Selina Nab, Gina de Jong, Shelene Pijpers, Amal Douhoucha, Lisa Schot, Mariluz Ramos, Damla Acar, Pamela Smitskamp en Renata Carvalho.

Noodgedwongen hebben een aantal speelsters wegens blessures en/of tijdgebrek moeten stoppen met voetballen. Nicky Smid, Romy Leijdsman, Willemijn Looij, Melissa de Bree en Rachel Barneveld worden namens R.V.&A.V. Sparta bedankt voor hun inzet en wij wensen hen veel succes bij alles wat zij nog gaan doen. Dit geldt uiteraard ook voor Madli Hersi die haar geluk wil gaan zoeken bij Smitshoek.

Stefano Noteboom wordt als assistent trainer en keeperstrainer toegevoegd aan de damesselectie. Samen met de hoofdtrainer John Dost vormt hij de nieuwe technische staf die vol vertrouwen uitkijkt naar het seizoen 2018/2019.

De samenstellers van R.V.&A.V. Sparta Media zullen uiteraard in samenwerking met de trainers en speelsters weer regelmatig gaan berichten over de vorderingen gedurende dit seizoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant