Team Landveld met gewonnen prijzen.
Team Landveld met gewonnen prijzen.

Open Clubkampioenschappen Team Landveld: sportief en gezellig!

Algemeen 241 keer gelezen

Rotterdam - Het onderstaande bericht werd ingezonden via www.dehavenloods.nl. Ook een bericht? Schrijf mee!


Afgelopen zondag, 8 juli, was het zover: het Open Clubkampioenschappen Team Landveld 2018. Georganiseerd door Team Landveld, onder leiding van Sandro Landveld, Ilonka van Beek en Jacoline van der Vlis. De deelnemers konden meedoen aan de onderdelen: Kata/Form, Team Kata, Kumite, Point Fight, Kick Light, K1 en Team Fight. Het waren vooral kinderen en jongeren die meededen, naast een paar volwassenen. De jeugd was zenuwachtig en voor sommige was het de eerste keer, maar iedereen heeft het super goed gedaan!
Het toernooi kende een goede voorbereiding, in de gymzaal De Korne in Rotterdam, lag alles al netjes klaar. De 2 velden waren gelegd, de flinke bekers stonden te prijken op een tafel naast het podium en de kramen met lekkers stonden uitgestald.

Een clubkampioenschap klinkt misschien klein, toch zijn er verschillende scholen het land door gekruist om deel te kunnen nemen aan dit toernooi. Er waren namelijk 2 scholen uit Groningen (Shera Fight en Helmsport), uit Almere (Multisport) en Rotterdam (Thaibox 010 en Team Landveld zelf).
Het toernooi verliep goed. Het sfeer was gezellig, de deelnemers waren sportief en respectvol naar elkaar, de toeschouwers stonden keer op keer te juichen langs de kant en de DJ speelde zijn muziek vrolijk tussendoor.

Er waren flinke bekers te winnen welke goed zijn verdeeld over de deelnemende scholen. Daarnaast waren er ook speciale prijzen te winnen. Team Landveld heeft zelf de prijs voor Beste Coach (Glenn Landveld) weten te behouden. Net als, Talent van het jaar jongen (Mohammed Benlefkih) en meisje (Imen Hfaiedh), Sporter van het jaar (Maylee Neyda) en de Sportiviteitsprijs jongen (Isaiah Neyda). De wisselbeker voor beste school is voor de 2e keer meegegaan naar Groningen voor Shera Fight.

Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagde dag. De leerlingen kunnen nu uitrusten en genieten van een welverdiende vakantie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant