Afbeelding

Kinderen krijgen voorrang op de Binnenrotte

Algemeen 57 keer gelezen

Rotterdam - Het is weer eens wat anders dan marktkramen: woensdag 1 augustus verandert de Binnenrotte in een verkeersplein. Van 12.00 tot 17.00 uur wordt ’Kinderen Krijgen Voorrang!’ georganiseerd. Kinderen kunnen zich de hele middag uitleven op skelters, skates en met stoepkrijt. Tussendoor kunnen de kleine chauffeurs even een pitstop maken voor een drankje.

Er zijn skelters en skates te leen (10 euro borg, alleen contant betalen) waarmee kinderen als echte verkeersdeelnemers over het plein kunnen rondtoeren. Eigen skates meebrengen mag ook. 

Uitgeskelterd? Bezoek dan de zomerexpo ‘Dino’s Bestaan Niet!’ in de Centrale Bibliotheek. De expo is gebaseerd op het gelijknamige prijswinnende boek van Mark Janssen. Deelnemers aan het verkeersplein kunnen woensdag ook gratis de zomerexpo bezoeken.

Dit gratis evenement is onderdeel van 010 Momentjes: een initiatief vanuit de gemeente Rotterdam. Van mei tot en met september worden op allerlei plekken in de binnenstad gratis eventjes georganiseerd. Benieuwd wat er binnenkort nog meer te doen is in de binnenstad?

Alle gratis eventjes zijn te vinden op www.010momentjes.nl.
 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant