Afbeelding

Big Brothers Big Sisters zet zich in voor kwetsbare kinderen

Algemeen 125 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

Al 20 jaar zet Big Brothers Big Sisters zich in voor kwetsbare kinderen in Rotterdam. Dit doen wij samen met ruim 150 vrijwilligers die als Big Brother of Big Sister afspreken met hun Little om wat leuks te gaan doen en dat beetje extra aandacht te geven dat elk kind zo hard nodig heeft.

Voor het school-based programma zijn wij voor het nieuwe schooljaar (2018-2019) hard op zoek naar vrijwilligers in Rotterdam die zich in willen zetten voor kinderen op basisscholen. Als vrijwilliger wordt je een-op-een gematcht met een kind. Je bezoekt het kind een schooljaar lang elke week voor een uurtje op school. Wat jullie gaan doen, bepalen jullie zelf. Misschien een leuk spelletje, een uitdagend knutselproject, wat huiswerk, een potje voetballen of gewoon gezellig kletsen. De positieve aandacht die jij aan het kind geeft, kan voor hem of haar een wereld van verschil maken.

Interesse? Donderdag 9 augustus houden wij om 10.00 uur weer een bijeenkomst, waarbij wij meer vertellen over onze stichting en wat het inhoudt om een Big Brother / Big Sister te zijn. Als je na de introductie besluit Big te worden, kun je meteen daarna de training volgen. De training geeft je handvatten om aan de slag te gaan als Big en start om 12.00 uur.

Aanmelden? Voor de bijeenkomst kun je je aanmelden via levora@bbbs-rotterdam.nl
Hierna zullen wij jou een officiële uitnodiging sturen via de mail
Wij hopen je donderdag 9 augustus te ontmoeten op onze bijeenkomst!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant